Inzamelactie DE-punten door Lions

Inzamelactie Lionsclubs voor Douwe Egberts

DOKKUM – Vanaf 1 december gaat de jaarlijkse inzamelactie van Lionsclub Noordoost-Friesland en Lionsclub Dokkum-Bonifatius voor Douwe Egberts waardepunten weer van start. De ingeleverde waardepunten verzilveren we voor pakken koffie en die worden vervolgens gedoneerd aan de voedselbank. De punten kunnen de hele maand december worden ingeleverd op verschillende locaties.

Het aantal gezinnen dat bij de Voedselbanken is aangesloten groeit nog steeds. Duizenden gezinnen hebben hun hulp nodig. Gelukkig kan de Voedselbank veel van deze mensen ondersteunen met een wekelijks voedselpakket. Koffiepakken komen echter sporadisch voor in deze pakketten. Voor een grote groep mensen is het nuttigen van een kopje koffie niet meer vanzelfsprekend maar een luxe. Lionsclub Noordoost-Friesland en Lionsclub Dokkum-Bonifatius schieten daarom te hulp met het inzamelen van Douwe Egberts waardepunten. Douwe Egberts steunt deze actie en heeft toegezegd alle donaties te verhogen. Geef daarom uw waardepunten nóg meer waarde door ze in te leveren voor die groep mensen om ze op deze manier een hart onder de riem te steken.

Waar in te leveren?
Uw waardepunten, bij voorkeur geteld, kunt u gedurende de hele maand december inleveren bij Albert Heijn Dokkum, Spar Boonstra Dokkum, Poiesz Dokkum, Jumbo Dokkum, Plus Anjum, Spar Ferwert, de scholen Eben Haezer Dokkum en PRO Dokkum Praktijkschool. Daarnaast nog Fierder Onderwijs Centraal op de Woudweg 140 Dokkum en bij de Voedselbank op de Learmune 1 Dokkum