Douwe Egberts Inzamelactie Lions weer van start

DOKKUM – Vanaf 1 december is de jaarlijkse inzamelactie van Lionsclub Noord Oost Friesland en Lionsclub Dokkum-Bonifatius voor Douwe Egberts waardepunten weer van start gegaan. De ingeleverde waardepunten worden verzilverd voor pakken koffie die worden gedoneerd aan de voedselbank. De punten kunnen de hele maand december worden ingeleverd bij verschillende supermarkten, winkels, scholen en de voedselbanken zelf.

Veel mensen kunnen zich geen koffie veroorloven, met name in deze Coronatijd. Duizenden gezinnen leven onder de armoedegrens. Gelukkig kan de Voedselbank een aantal van deze mensen ondersteunen met een wekelijks voedselpakket. Koffie lijkt een luxeproduct, maar je kunt je voorstellen dat deze mensen een moment van ontspanning kunnen gebruiken. Koffie komt echter sporadisch voor in de pakketten. Een pak koffie in het pakket is een klein gebaar, maar wordt zeer gewaardeerd.

Lionsclub Noord Oost Friesland en Lionsclub Bonifatius schiet daarom te hulp met het inzamelen van Douwe Egberts Waardepunten.  De door u ingeleverde waardepunten zullen worden verzilverd voor pakken koffie die worden gedoneerd aan de voedselbank. Douwe Egberts steunt deze actie en heeft toegezegd alle donaties te verhogen. Geef uw D.E.-waardepunten nog meer waarde en stel deze ter beschikking aan de voedselbank!

Inleveradressen

Uw waardepunten, bij voorkeur geteld, kunt u gedurende de hele maand december inleveren op de volgende adressen:

  • Supermarkten Albert Heijn, Jumbo, Poiesz, Boonstra te Dokkum
  • PRO, praktijkschool, te Dokkum
  • Dockinga college, Bestuursbureau Woudweg 140 Dokkum
  • Voedselbank Dokkum, Learmûne 1
  • Supermarkt Coop Anjum Rosier

    Lions NOF