Acties bij Jumbo Dokkum

Dokkum- Jumbo steunt de Voedselbank met honderdduizenden producten. Help mee door de actie ‘eentje meer’ of door eenvoudig je statiegeld te doneren. Op die manier kunnen we allemaal een steentje bijdragen. Voedselbanken Nederland is verrast met een aanzienlijke donatie vanuit Jumbo Supermarkten. Het familiebedrijf doneert in samenwerking met haar leveranciers honderdduizenden producten en een cadeautje voor de circa 12.000 vrijwilligers.

Komende acties bij Jumbo Kooistra DokkumEentje extra voor de voedselbank Dokkum
Het is weer zover! In het weekend van 30 juni zal Jumbo Dokkum ook dit jaar weer de donatieactie ‘Eentje extra voor de voedselbank’ organiseren. Dit geweldige initiatief roept klanten van Jumbo op om een product te doneren aan onze lokale voedselbank. Door deze actie hoopt de Jumbo samen met ons en alle gulle klanten een positieve uitwerking te hebben op onze lokale gemeenschap.

Stay Safe En Geef 
Daarnaast ondersteunt Jumbo Voedselbanken Nederland ook met de publiekscampagne ‘Stay Safe En Geef’. Deze campagne heeft als doel om minimaal 10 miljoen euro op te halen, het bedrag dat nodig is om ook tijdens de crisis in voedselhulp te kunnen voorzien. Komende tijd brengt Jumbo dit goede doel op verschillende manieren onder de aandacht bij haar klanten. Klanten van Jumbo hebben de komende maanden de mogelijkheid om het statiegeld direct te doneren aan deze actie..”

De mogelijkheid om het statiegeld via Jumbo rechtstreeks te schenken aan deze actie loopt in elk geval gedurende twee maanden. Doneren kan ook via een tikkie of iDEAL op de website staysafeengeef.nl.

Jumbo steunt Voedselbank 

Door de bijdragen van Jumbo kunnen mensen die het hard nodig hebben, ook in deze tijd rekenen op hulp van de Voedselbank. “Het is hartverwarmend om te zien hoe Jumbo in deze moeilijke tijd een extra donatie doet,” zegt voorzitter Leo Wijnbelt van Voedselbanken Nederland. “We zijn meer dan blij met de forse donatie vanuit Jumbo Supermarkten. Het is fantastisch om zo’n toegewijde samenwerkingspartner te hebben, die oog heeft voor de samenleving en de meest kwetsbaren daarin

Zo zorgen we voor elkaar.

staysafeengeef.nl